Stadslab2050 trakteert je op koffie!

Zit je met een vernieuwend idee, een experiment of een duurzaam vraagstuk? Wil je graag kennismaken met het lab? Ben je nog op zoek naar een oplossing, een ruimte om te experimenteren, een netwerk of de nodige middelen? Dan ben je op de juiste plaats in de Stadslab2050-corner op woensdag 19 december in Lokaal 25 in Antwerpen. 

Bij Stadslab2050 op de koffie

Stadslab2050 zoekt uit hoe we duurzaamheidsvraagstukken kunnen aanpakken. Niet filosoferend op de top van de Onze-Lieve-Vrouwetoren, maar door te doen, te experimenteren en met jou in dialoog te gaan. Dat is dan ook exact wat we willen doen op woensdag 19 december tussen 11 en 19 uur in Lokaal 25. Als ware het een echte coffee corner nodigt Stadslab2050 je uit voor een koffie en een goed gesprek. Ben je een burger of vertegenwoordiger van een bedrijf, vereniging of organisatie met een innovatief of duurzaam idee? Ben je op zoek naar bepaalde contacten of verbindingen, naar een duurzame oplossing voor een alledaags probleem? Of heb je al een idee en een netwerk, maar zoek je nog ondersteuning of de nodige middelen? Kom je idee voorstellen en we zoeken samen naar antwoorden.

Een persoonlijk gesprek leidt vaak sneller tot gewenste resultaten. We kunnen meteen samen nadenken, juiste contacten doorgeven en je intussen live laten kennismaken met het lab. We experimenteren bovendien graag zelf met persoonlijke contactmomenten, om ook daar weer uit te leren.

Lokaal 25

We heten je welkom in Lokaal 25, een pop-up rond duurzaamheid in Fashion en Food, gelegen op de Sint-Andriesplaats 25 in Antwerpen, naast coStA. Geen betere locatie om jou te verwelkomen dus. Niet alleen op 19 december, maar twee maanden lang (van 3 november tot 21 december) kan je hier trouwens terecht voor inspirerende workshops, lezingen en familie activiteiten. Lees er hier alles over.

RSVP

Kom je langs? Super! Geef ons wel even een seintje vooraf. Dan staat je koffie alvast klaar en hebben we zeker voldoende tijd voor een gesprek.

Stuur ons een mailtje (info@stadslab2050.be) met daarin:

  • je naam;
  • kort samengevat wat je wil komen bespreken;
  • het uur waarop je graag langskomt.

Wij bezorgen je nog een bevestiging zodat je zeker weet dat het uur nog vrij is.

Save the date

Geraak je er niet op woensdag 19 december? Geen probleem, we zijn van plan om dit vaker te doen. We plannen een voglende Stadslab-corner rond energieprojecten die in aanmerking komen voor het projectenfonds Duurzame stad in samenwerking met Be Planet. Noteer dus alvast in je agenda: Stadslab2050-corner op donderdag 17 januari 2019 tussen 14.00 uur en 19.00 in The Beacon (Tolhuis, Sint-Pietersvliet 7 - 2000 Antwerpen). Meer info vind je hier.

Activiteiten in Lokaal 25 in Antwerpen

Abonneer mij: 

Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg Stadslab2050 op de voet